Skocz do zawartości

Puste kanały

NoPerfect

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie sprawa kanałów które są zwolnione ze zmiany daty na kanale. Jest to imo bez sensu jak pierwsze 2 kanały w Strefie Prywatnej stoją już kilka lat a ostatni raz ktoś na nich był z rok temu. Czy takie kanały nie powinny być udostępnione osobą które rzeczywiście z nich by korzystały ? Czy może zostały wykupione i maja stać i ch*j ?

Edit1

@elo elo 350 +1 ale z tego co pamiętam to chyba jedyne jego osiągnięcie to Admin na 200 lecz mogę się mylić 

Edytowane przez NoPerfect

• Premium

Generalnie mnie też dziwi to, że np Maxi ma ten kanał zwolniony a na tsie go nigdy nie widziałem a siedzę tu prawie 3 lata xd Chyba że ich koledzy tam wchodzą (na inne kanały też) wiadomo, żeby dostać taki kanał nie mozna być byle kim, ale imo to jest dziwne. Pozdrawiam :D

@NoPerfect Ja tam nie wiem, oczywiście mi chodzi o te osoby które na tsie nie siedzą :p

Edytowane przez elo elo 350

• Premium

Kanały należące do @n-ty dzien,  @Chudy czy też @Maxi King   są niemalże pomnikiem na naszym TS3,  i przypominaja nam o tych których z nami juz "nie ma" a byli prawie od poczatku istnienia Multi Gówna, z szacunku do tych osób ich pokoje przetrwały do dziś i mam nadzieje ze przetrwają kolejne lata. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...