NoPerfect Napisano 27 Sierpnia 2020 #606995 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Zastanawia mnie sprawa kanałów które są zwolnione ze zmiany daty na kanale. Jest to imo bez sensu jak pierwsze 2 kanały w Strefie Prywatnej stoją już kilka lat a ostatni raz ktoś na nich był z rok temu. Czy takie kanały nie powinny być udostępnione osobą które rzeczywiście z nich by korzystały ? Czy może zostały wykupione i maja stać i ch*j ? Edit1 @elo elo 350 +1 ale z tego co pamiętam to chyba jedyne jego osiągnięcie to Admin na 200 lecz mogę się mylić Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez NoPerfect Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Sierpnia 2020 #606997 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Generalnie mnie też dziwi to, że np Maxi ma ten kanał zwolniony a na tsie go nigdy nie widziałem a siedzę tu prawie 3 lata xd Chyba że ich koledzy tam wchodzą (na inne kanały też) wiadomo, żeby dostać taki kanał nie mozna być byle kim, ale imo to jest dziwne. Pozdrawiam @NoPerfect Ja tam nie wiem, oczywiście mi chodzi o te osoby które na tsie nie siedzą :p Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez elo elo 350 NoPerfect dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 28 Sierpnia 2020 #607094 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Kanały należące do @n-ty dzien, @Chudy czy też @Maxi King są niemalże pomnikiem na naszym TS3, i przypominaja nam o tych których z nami juz "nie ma" a byli prawie od poczatku istnienia Multi Gówna, z szacunku do tych osób ich pokoje przetrwały do dziś i mam nadzieje ze przetrwają kolejne lata. Ania, Bene, NoPerfect i 4 innych dodali reakcje 5 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 28 Sierpnia 2020 #607095 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Września 2020 #607505 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Dzisiaj wejdę na swój kanał. Muszę na nim zrobić test. Pozdrowienia Ania, Born, Aitler i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi