Kanbixior Napisano 28 Sierpnia 2020 #607052 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: Kanbixior Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): niedawno wróciłem do cs 1.6, kiedyś bywałem adminem na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5, ale tutaj nie ma problemu, wszystko sobie przypomnę w jakimś poradniku na yt. Staż w CS-sie: W csa gram od małego. Moge powiedzieć, że jest to spokojnie z 8-10 lat Steam / NonSteam: nonsteam, mam steam, ale niestety nie z cs 1.6. Jest tam tylko cs:go. Dlaczego Ty: Chciałbym zaopiekować się serwerem, ponieważ rzadko kiedy pojawia się admin, kiedy jest potrzebny. Na serwer zaczyna wchodzić bardzo dużo cziterów, co za tym idzie opuszczanie serwera przez normalnych graczy. Ludzie tracą chęci, jak taki koleś robi co tylko chce na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależnie od czasu, przeważnie jest to około 3 godzinki, tygodniami dłużej niż weekendy. Kontakt: Forum multi-head.pl Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Kanbixior/80.72.40.110:27008/ Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Kanbixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 28 Sierpnia 2020 #607069 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Kanbixior napisał: Steam / NonSteam: nonsteam, mam steam, ale niestety nie z cs 1.6. Jest tam tylko cs:go. - Obowiązkowo aktywne konto steam Dodatkowo grasz na serwerze czwarty dzien, za krotko. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanbixior Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor #607109 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobra, wiem że nie spełniam wszystkich wymagań ale serwerowi potrzebny jest aktywny admin. Napisane jest, że admin musi być aktywny jakoś nie widzę tej aktywności Adi :). Jest multum cziterow na serwerze, przez co ludzie najzwyczajniej w świecie z niego uciekają. Takie jest moje zdanie. To że konto jest non steam tak wiele zmienia, żeby ktoś nie mógł zaopiekować się serwerem jak należy? Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Kanbixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 30 Sierpnia 2020 #607247 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Jestem na tak. Gra kilka dni, ale jest aktywny na serwie. Do tego BRAK adminów (wodziałem może ze 3 razy). Lepiej żeby ns miał admina, anizeli serwer był oblegany przez "nimfy leśne" zwane cheaterami. Wiek na plus, doświadczenie jest. Ale i tak nie przejdzie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Sierpnia 2020 #607249 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Bez steam nie ma szans, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Sierpnia 2020 #607250 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi