mufaj Napisano 29 Sierpnia 2020 #607150 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Nick: MufajWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Byłem już adminem tutaj Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: koło 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chcę odbudować dobra ekipę oraz jest część osób które łamią regulamin jak nie ma administracji Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jakoś 2h dziennie Kontakt: forum oraz dc Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mufaj/80.72.40.110:27027/ Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 29 Sierpnia 2020 #607151 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na Tak + GT widzę że sie zmienia na lepsze + Był już adminem (Miałem okazję z nim nie raz już współpracować) + Steam + Wiek + LATA GRY Przyda się @mufaj z powodu nawet mojej nie obecności w tygodniu A poza tym był bardzo dobrym adminem cod45k Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Swirusek Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 29 Sierpnia 2020 #607171 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak + amx + wiek + steam + byłeś tu adminem Powodzenia @SadoS @NumberOne Edytowane 2 Września 2020 przez Zi3lony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielzmc Napisano 2 Września 2020 #607507 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Na Tak + amx +gt +wiek + steam + były admin do tego pomaga nowym graczom Edytowane 2 Września 2020 przez danielzmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Września 2020 #607517 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Chciałbym zacytować się moją wypowiedź pod poprzednim podaniem, które odrzuciłem na koniec czerwca: "Jeśli rzeczywiście Ci zależy i chcesz wrócić na posadę, pokaż to swoją aktywnością na serwerze w najbliższych dwóch tygodniach. Wtedy ponownie zastanowię się nad daniem drugiej szansy.Sama skrucha nie wystarczy, chcę zobaczyć realne działania, bo to one pokazują prawdziwe intencje. Mówić może każdy. " Odpalam Twojego GT - 11 dni gry i wcześniej długo, długo nic. Dałem jeden warunek, jeden, którego nie spełniłeś i nie zrobiłeś tego wtedy, kiedy chciałem dać Ci szansę. Bardzo mi się to nie podoba, bo moje dobre chęci zlałeś ciepłym moczem. Jestem dobrym człowiekiem. Wyjątkowo, dam Ci ten sam, a nawet prostszy warunek. Tydzień. Od teraz, od odrzucenia podania. Jeśli wytrzymasz i rzeczywiście Ci zależy, Złóż podanie za tydzień. Jeśli tym razem nie spełnisz warunku, każde kolejne podanie będę z miejsca odrzucać. Tak, wiem. Na serwerze nie ma adminów. Niestety mam wartości i zasady, których się trzymam i zdania nie zmienię, jeśli ktoś na to wystarczająco nie zapracuje. Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Września 2020 #607519 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi