Kanbixior Napisano 31 Sierpnia 2020 #607318 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Siemka, czy jest możliwość wgrania na serwer muzyczki na koniec rundy? Na pewno umiliło by to grę wszystkim graczom. ( oczywiście bez roundsondów w trybie DM ) Według mnie, tryb DM też nie jest zbyt fajną opcją, ale niech reszta też się wypowie Drugą propozycja dotyczy perków, by nie ulegały one zniszczeniu. Ledwo co poleci, a za chwilę znika po 5 śmierciach. Myślę, że większość wolałaby, by były one na stałe Pozdro Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Kanbixior
Weteran MH SadoS Napisano 31 Sierpnia 2020 #607319 Weteran MH Napisano 31 Sierpnia 2020 12 minut temu, Kanbixior napisał: Siemka, czy jest możliwość wgrania na serwer muzyczki na koniec rundy? Na pewno umiliło by to grę wszystkim graczom. ( oczywiście bez roundsondów w trybie DM ) Nie. 13 minut temu, Kanbixior napisał: Według mnie, tryb DM też nie jest zbyt fajną opcją, ale niech reszta też się wypowie Również zostaje, nie ma sensu żeby w 3 osoby grać normalny tryb. 14 minut temu, Kanbixior napisał: Drugą propozycja dotyczy perków, by nie ulegały one zniszczeniu. Ledwo co poleci, a za chwilę znika po 5 śmierciach. Myślę, że większość wolałaby, by były one na stałe To też odpada.
Weteran MH SadoS Napisano 31 Sierpnia 2020 #607320 Weteran MH Napisano 31 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
31 Sie
3
Najaktywniejsi w tym temacie
SadoS 2 posts
Kanbixior 1 post
Popularne Dni
31 Sie 2020