Kanbixior Napisano 31 Sierpnia 2020 #607318 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Siemka, czy jest możliwość wgrania na serwer muzyczki na koniec rundy? Na pewno umiliło by to grę wszystkim graczom. ( oczywiście bez roundsondów w trybie DM ) Według mnie, tryb DM też nie jest zbyt fajną opcją, ale niech reszta też się wypowie Drugą propozycja dotyczy perków, by nie ulegały one zniszczeniu. Ledwo co poleci, a za chwilę znika po 5 śmierciach. Myślę, że większość wolałaby, by były one na stałe Pozdro Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Kanbixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Sierpnia 2020 #607319 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 12 minut temu, Kanbixior napisał: Siemka, czy jest możliwość wgrania na serwer muzyczki na koniec rundy? Na pewno umiliło by to grę wszystkim graczom. ( oczywiście bez roundsondów w trybie DM ) Nie. 13 minut temu, Kanbixior napisał: Według mnie, tryb DM też nie jest zbyt fajną opcją, ale niech reszta też się wypowie Również zostaje, nie ma sensu żeby w 3 osoby grać normalny tryb. 14 minut temu, Kanbixior napisał: Drugą propozycja dotyczy perków, by nie ulegały one zniszczeniu. Ledwo co poleci, a za chwilę znika po 5 śmierciach. Myślę, że większość wolałaby, by były one na stałe To też odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Sierpnia 2020 #607320 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi