WODZU GRZMIACA DUPA Napisano 31 Sierpnia 2020 #607323 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: WODZU GRZMIACA DUPA Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Już niejednokrotnie miałem admina na cod modach, miałem jakoś półroczną przerwę, ale doświadczenie nadal mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że przyda się moja pomoc, nie ukrywam że gram na serwerze od tygodnia i nie widzę żadnego aktywnego admina, tym bardziej że dużo gra odpalonych osób. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, teraz zacząłem chodzić do pracy, ale myślę że dziennie od 3-5 do godzin. Kontakt: steam/forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/WODZU GRZMIACA DUPA/80.72.40.110:27008/ Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez WODZU GRZMIACA DUPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Września 2020 #607699 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Daj steamid na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Września 2020 #607700 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi