Sosya Napisano 2 Grudnia 2015 #360741 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 czy było coś robione z modem bo znikneły mi wszystkie klucze i połowa skinów czy mógł ktoś się wkraść na moje konto i je ukraść ??? brakuje 5 kluczy; kosy tigertootha; ak redline vulkan; m4 cyrex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 2 Grudnia 2015 #360746 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Możliwości jest wiele.Jeśli masz pin to nikt Ci nie ukrdł.A jeśli nie masz to Ci ukradli.Skiny mogły Ci z niknąć z powodu, iż miałeś ich za dużo.Mi też tak znikają na innych serwerach z CS:Go modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 2 Grudnia 2015 Autor #360833 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 mam pin ale dodatkowo zalozylem dzisiaj hasło na konto temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361142 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wyjaśnione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361143 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi