聽L@M@NeR Napisano 4 Wrze艣nia 2020 #607659 Udost臋pnij Napisano 4 Wrze艣nia 2020 Nick: L@M@NeR Wiek: 23 w grudniu Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:0:52034421 CS 1.6/CS:GO:聽 1.6 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Co tu 艣ciemnia膰, staram si臋 zagl膮da膰 2 razy dziennie na forum, jak b臋d臋 mia艂 rang臋 to b臋dzie cz臋艣ciej. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Nawet 5 lat Co艣 o sobie: Jestem Micha艂, zosta艂o mi jeszcze p贸艂 roku do planowanej obrony in偶yniera wi臋c mam troch臋 czasu Do艣wiadczenie: Co艣 tam wydaje mi si臋 偶e umiem rozpisa膰 Dlaczego Ty: Dosta艂em pozwolenie od Wodaxa, a nie ma tu obecnie nikogo z takim kolorkiem, wi臋c czemu nie. I tak zestawik zweryfikuje umiej臋tno艣ci elo elo 350, Nimmrod, Boski Z Polski i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Wrze艣nia 2020 #607684 Udost臋pnij Napisano 5 Wrze艣nia 2020 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi