F4N4TYK Napisano 7 Września 2020 #607875 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-07-07 Nick gracza: [IP] 10: 'Fat4lity' (CT) -- 89.238.13.156:27005 [STEAM_0:0:31203728] Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2009071824-de_lidl.dem.zip czas na demku: 20:18:00 Świadkowie: @CukierkowyMario Uzasadnienie: Witam! Prosta sprawa kolega będąc w drużynie Ct ustawił SG tak by biło na respa TT , po czym zwróciłem mu uwagę , a kolega wyżej wymieniony zaczął się kłócić że nie ma to znaczenia SG , ponieważ i tak się nikt nie odrodzi i nikogo nie ma na respie... Jak będzie trzeba to nawet hltv z mapy eldorado mogę rozpisać , jak to tam pięknie kład Sg bijące na BSA.... @Fat4lity weź nie pierdziel bzdur.... Kiedyś JugoL za tak położone SG właśnie na tej mapie stracił admina... i też się tłumaczył , że przecież nikogo nie było na respie , to nikomu nie utrudniało.... Tak samo teraz z tym wózkiem na Lidlu to zacząłeś płakać , że Cię @CukierkowyMario rozjechał .... Czyli wychodzi na to że jak ty łamiesz regulamin to jest dobrze , a jak inni to już trzeba płakać ..... Tak samo @Roy Keane może się wypowiedzieć jak Ci nałożył bana za źle ustawione SG , po czym jak Ci wygasł ten ban , to wbiłeś na mapę i zacząłeś się siepać do Roya że jeszcze raz taki ban i straci funkcję admina... PO 2. Na eldorado nie można kłaść SG na środku mapy , ponieważ bije centralnie na bsa.... I nie pierdziel że nie było ustawione tak żeby nie biło na respa tt.... bo na demku wszystko widać jak pięknie bije na respa .... Edytowane 7 Września 2020 przez F4N4TYK Fat4lity i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fat4lity Napisano 7 Września 2020 #607893 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 (edytowane) Człowieku żadne sg nie byl ustawiony tak ,aby specjalnie biło na resp tt . Na mapie eldorado 1 postawiłem sg w centrum i nie powiedziane ze w złym miejscu :O ,wiec nie panikuj z tymi tematami tylko ogarnij sie Co do cukierowkiego to mnie zabił wtedy wozkiem, a jakos bana nie dostał . A do @Roy Keane nie mowilem ze straci admina tylko warna dostanie , wiec nie zmyslaj. DOwiedz sie jak sie traci admina to pogadamy ps: Ty życia nie masz , że robisz z igły widły Edytowane 7 Września 2020 przez Fat4lity F4N4TYK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Września 2020 #607902 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi