dobry_buszek Napisano 6 Kwietnia 2016 #420280 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Nick: I Just Wanna Chill oraz Introstan Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem):na kilku sieciach w tym H@ oraz wlasciciel ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/9 musialbym przypomniec sobie ustalanie cvarow + konsole spawnow Staż w CS-sie:8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty:dosc czesto gram a dodatkowo od 17 szykuje mi sie urlop w pracy to bym mogl spokojnie przypilnowac;] Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:jakies 3h? to tak najmniej;] Kontakt:steam;] http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Introstan http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=I+Just+Wanna+Chill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 6 Kwietnia 2016 #420289 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Znam Cię już sporo czasu z innej sieci, trzymasz kulturę, posiadasz doświadczenie, potrafisz podejść do sprawy z dystansem. Jednak obawiam się, że adminowanie Ci się znudzi i odejdziesz po miesiącu czy dwóch. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kjaerbye Napisano 6 Kwietnia 2016 #420514 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem na nie mordo. Sorka ale jestem prawie codziennie na sieci i nie widziałem Cię ani razu albo prawdopodobnie niczym przed mną nie zabłysnąłeś Nie wiem jak grasz, nie wiem jak ogarniasz gierkę. Wiem, że trzeba mieć minimum te 100 godzin, ale przesiedzieć na serwerze 100 godzin, a przegrać to różnica. Pozdrawiam gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rDk Napisano 7 Kwietnia 2016 #420562 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Neutral -gracza na serwerze kojarzę słabo, wręcz rzadko go widuję, a naprawdę często gram. -Zgłoszeń ani powiadamiania admina też nie widziałem/słyszałem. + Nie widziałem żeby się wszczynał w jakieś dyskusję z innymi graczami. + godziny są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 7 Kwietnia 2016 #420735 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Wybacz ale za bardzo cię nie kojarzę ... zresztą widze ze nie tylko ja .. Jestem na Nie spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 7 Kwietnia 2016 #420820 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 No ja kolegę spotykałem na serwie, bardziej martwi mnie sprawa, że będziesz miał wysoką aktywność tylko w trakcie urlopu:) okres próbny: 30 dni na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Kwietnia 2016 #421074 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Przyznam szczerze, że nie wiem co z Tobą zrobić Widuje Cię niby na serwie ale przez to, że grywasz na 2 nickach mało kto Cie kojarzy. Do tego przyznam, że GT z nickiem Introstan z ostatniego tygodnia średnio zachwyca... Zatem w miarę możliwości pokazuj się więcej na serwerze (na 1 nicku ), daj się poznać innym. Zamykam podanie na 2 tyg bo tydzień to za mało żeby stwierdzić czy zwiększyłeś swoją aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi