elo elo 350 Napisano 18 Września 2020 #608562 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Siema, składam sobie komputer w końcu, no nie @SadoS I mam do Was pytanie, jaką klawiaturę (mechaniczną) polecacie, osobiście myślałem nad którąś od razera, bo ufam tej firmie i mam/miałem kilka urządzeń od nich. Z góry dzięki za pomoc Ps. Nie wiem, czy w dobrym temacie napisałem, więc jak coś proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Września 2020 #608589 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ja korzystam z jakiegoś apexa od steelseries więc polecam wybrać coś od nich. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Września 2020 Autor #608718 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dzięki za pomoc, wiedziałem, że zawsze mogę na Was liczyć. Chyba skuszę się na apexa 7, bo widziałem na yt, dzięki @SadoS Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Września 2020 #608720 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi