F4N4TYK Napisano 28 Września 2020 #609129 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-09-28 Nick gracza: @pemeqq Dowody: https://www84.zippyshare.com/v/sf3JtMv6/file.html Świadkowie: nie potrzebni Uzasadnienie: Witam! Przy każdym adminie kładłem w tamtym miejscu miny , np. przy @Aitler i @Roy Keane i jakoś nie było problemu że są źle , teraz nagle przyszedł admin Pemeq i od razu że są źle miny.... Niech mi admin pokaże w regulaminie , gdzie jest napisane że w tamtym miejscu min nie można dawać , bo akurat przed napisanie skargi sobie przejrzałem regulamin i nie widzę punktu w reguulaminie który by zabraniał w tamtym miejscu min... Pemeq dlaczego banujesz za coś czego nie ma w regulaminie??? 6. Miny, pułapki, trutki: zakaz stawiania na pace, bsie (przy hostach i przed bezpośrednim wejściem do pomieszczenia z hostami), respie wroga, drabinach, pochylniach, schodach, drzwiach (otwieranych), w oknach, wentylach (i w bliskiej odległości od nich/przy wyjściach z tych miejsc); zakaz stawiania 3 min na sobie w wąskich przejściach, zakaz bugowania trutek i rakiet. *ban 5-30 min* @pemeqq ja do Cb nic nie mam xD ale chciałem wyjaśnienia sytuacji , bo jeżeli się za te miny nie należy ban , to nie chciałbym dostawać np. następnych banów od Cb , a jeżeli się należał ban to też sam chcę wiedzieć by tam nie kłaść tych miny , by dalszych banów nie otrzymywać xD Chciałem tylko wyjaśnienia sytuacji z banem , bo tak jak napisałem inni admini nawet graczy opierdzielali takich jak GramNaFarcie jak się siepali o te miny w tamtym miejscu , i uznawali że mogą być xD Edytowane 29 Września 2020 przez F4N4TYK Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2020 #609141 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2020 @pemeqq zapraszam z wyjaśnieniami. Również wyjaśnij Twój powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 29 Września 2020 #609166 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Witam, przyznam się może moja wina, nie do końca jest dla mnie zrozumiałe czy można kłaść miny w miejscu gdzie się hosty odprowadza, uznałem to jako przeszkodę w wykonywaniu celi mapy, ale przyznaje się mój bład. Z góry @F4N4TYK wybacz za bana. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2020 #609181 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Ostatni raz ma być taka akcja. Z demka wychodzi, że dałeś insta bana CT'kowi za - "miny na przejściu z hostami". Merytorycznie to się nie trzyma kupy już, a co dopiero regulamin. Upomnienie słowne. CukierkowyMario i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2020 #609182 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi