Molly Napisano 29 Września 2020 #609169 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Nick: Molly Wiek: 18+Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:148211591CS 1.6/CS:GO: CS:GOIle czasu dziennie spędzasz na forum: Jestem tu jako tako nowy, ale przywiązałem się do forum i mam odpalone cały czas w przeglądarce :v Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): @LOLSON pozwalaCoś o sobie: Jestem raczej spokojnym człowiekiem, kulturalnym. Mieszkam w Norwegii, aktualnie pracuję jako stolarz. W wolnym czasie gram w gierki i od czasu do czasu na siłownie skoczę. Doświadczenie: Mam doświadczenie z sourcebansem, więc myśle że problemu nie będzie Dlaczego Ty: W UBT CS:GO mało jest osób jak i mało chętnych, myślę że jeszcze jedna para rąk się przyda. Jako, że już wcześniej obsługiwałem się sourcebansem, to problemu nie będzie V2 bo testy takie jakie mają być to będą Aitler i ESL'u dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Września 2020 #609230 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Molly dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi