JeSVET Napisano 11 Października 2020 #609730 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Nick: essa byku Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na kilku serwerowniach adminem i mam doświadczenie w byciu adminem umiem rozróżnić cheatera od czystego gracza. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5/10 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Nonsteam Dlaczego Ty: gram na serwerze w godzinach nocnych i rano a w te godziny jest brak adminów a troszkę więcej cheaterów przychodzi popsuć gierkę jakbym dostał tą posadę to bym jakoś to załagodził i by grało się lepiej i przyjemniej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w weekendy od rana do południa i czasami w nocy do późna. a w tygodniu troszkę mniej bo obowiązki szkolne ale postaram się wbijać częściej Kontakt: forum/gg Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/essa byku/80.72.40.110:27008/ (wiem gt słabe ale obiecuję że to poprawię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Października 2020 Administrator Premium VIP #609737 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Daj znać na pw czy jesteś w stanie ogarnąć sobie csa na steam bo to jest wymóg konieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Października 2020 Administrator Premium VIP #610120 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi