JeSVET Napisano 11 Października 2020 #609730 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Nick: essa byku Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na kilku serwerowniach adminem i mam doświadczenie w byciu adminem umiem rozróżnić cheatera od czystego gracza. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5/10 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Nonsteam Dlaczego Ty: gram na serwerze w godzinach nocnych i rano a w te godziny jest brak adminów a troszkę więcej cheaterów przychodzi popsuć gierkę jakbym dostał tą posadę to bym jakoś to załagodził i by grało się lepiej i przyjemniej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w weekendy od rana do południa i czasami w nocy do późna. a w tygodniu troszkę mniej bo obowiązki szkolne ale postaram się wbijać częściej Kontakt: forum/gg Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/essa byku/80.72.40.110:27008/ (wiem gt słabe ale obiecuję że to poprawię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Października 2020 #609737 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Daj znać na pw czy jesteś w stanie ogarnąć sobie csa na steam bo to jest wymóg konieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Października 2020 #610120 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi