Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 #360382 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nick:Ne3r0[t] Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):7/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 parę komend pozapominałem ale chciałbym wrócić do tego :3 Staż w CS-sie: koło sześciu lat Steam / NonSteam: STEAM Oczywiście . Dlaczego Ty:ponieważ dużo osób ogarniętych tutaj gra chciałbym pomóc staram się tutaj od dawna o Admina ale nie wyszło albo podanie za wcześnie złożone Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Staram się regularnie grać Kontakt: STEAM / PW FORUM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 1 Grudnia 2015 #360385 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nadal jestem na nie. Nie widac Cie na serwerze Lamiesz regulamin Klocisz sie z graczami Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie. Takich adminow nam nie potrzeba. W tym wypadku nie pozdrawiam. #Edit Nie, nie kazdy sie zmienia, a skoro nawet admini z innych serwerow sie wypowiadaja o Tobie to cos swiadczy, zgadzam sie z nimi w 100%, nie powinienes gdziekolwiek dostac Admina. Masz slaby dzien, jestes pijany nie wchodz na serwer proste, to nie jest zadna wymowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 1 Grudnia 2015 #360402 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć JESTEM NA NIE ! Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 Autor #360420 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć JESTEM NA NIE ! Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje... Pozwól ,że się wypowiem najlpierw dałeś mi bana za Mikro następnie SS ? nie znasz mnie wgl a wypowiadasz się ? Także nie wiem co jest z tobą nie tak NIE POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 1 Grudnia 2015 #360424 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Dostałeś za mikro kolego bo nie potrafisz go używać, a w regulaminie serwera wyraźnie pisze jak trzeba z niego korzystać. A ss - byłeś podejrzewany o wh. cóż bywa A po za tym koniec tematu, bo to nie jest tego miejsce kolego. A tak btw milcz w swoim podaniu :* Czytaj regulamin forum <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 1 Grudnia 2015 #360426 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tak jak mój przedmówca NaWypasie chciałbym się wypowiedzieć Jestem stanowczo na NIE . Masz 19 lat a kultury z twojej strony brak . Nie wiem czy tutaj więcej mówić po prostu nie nadajesz się według mnie , na początek powinieneś nabyć taką umiejętność jak pokora . Dziękuje i życzę powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 Autor #360553 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nadal jestem na nie. Nie widac Cie na serwerze Lamiesz regulamin Klocisz sie z graczami Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie. Takich adminow nam nie potrzeba. W tym wypadku nie pozdrawiam. przepraszam za wypowiedzenie Naruto. wybacz wtedy miałem słabszy dzień wypiłem trochę bo to przed moimi urodzinami i zgadzam się z tobą ale każdy się zmienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Grudnia 2015 #360588 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Odrób dwa warny i poproś kogoś z Administracji o otwarcie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Grudnia 2015 #363229 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi