Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 #360382 Napisano 1 Grudnia 2015 Nick:Ne3r0[t] Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):7/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 parę komend pozapominałem ale chciałbym wrócić do tego :3 Staż w CS-sie: koło sześciu lat Steam / NonSteam: STEAM Oczywiście . Dlaczego Ty:ponieważ dużo osób ogarniętych tutaj gra chciałbym pomóc staram się tutaj od dawna o Admina ale nie wyszło albo podanie za wcześnie złożone Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Staram się regularnie grać Kontakt: STEAM / PW FORUM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/
Madara. Napisano 1 Grudnia 2015 #360385 Napisano 1 Grudnia 2015 Nadal jestem na nie. Nie widac Cie na serwerze Lamiesz regulamin Klocisz sie z graczami Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie. Takich adminow nam nie potrzeba. W tym wypadku nie pozdrawiam. #Edit Nie, nie kazdy sie zmienia, a skoro nawet admini z innych serwerow sie wypowiadaja o Tobie to cos swiadczy, zgadzam sie z nimi w 100%, nie powinienes gdziekolwiek dostac Admina. Masz slaby dzien, jestes pijany nie wchodz na serwer proste, to nie jest zadna wymowka.
CI4ST3K Napisano 1 Grudnia 2015 #360402 Napisano 1 Grudnia 2015 Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć JESTEM NA NIE ! Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje...
Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 Autor #360420 Napisano 1 Grudnia 2015 Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć JESTEM NA NIE ! Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje... Pozwól ,że się wypowiem najlpierw dałeś mi bana za Mikro następnie SS ? nie znasz mnie wgl a wypowiadasz się ? Także nie wiem co jest z tobą nie tak NIE POZDRAWIAM
CI4ST3K Napisano 1 Grudnia 2015 #360424 Napisano 1 Grudnia 2015 Dostałeś za mikro kolego bo nie potrafisz go używać, a w regulaminie serwera wyraźnie pisze jak trzeba z niego korzystać. A ss - byłeś podejrzewany o wh. cóż bywa A po za tym koniec tematu, bo to nie jest tego miejsce kolego. A tak btw milcz w swoim podaniu :* Czytaj regulamin forum <3
AgresywnyOgorek Napisano 1 Grudnia 2015 #360426 Napisano 1 Grudnia 2015 Tak jak mój przedmówca NaWypasie chciałbym się wypowiedzieć Jestem stanowczo na NIE . Masz 19 lat a kultury z twojej strony brak . Nie wiem czy tutaj więcej mówić po prostu nie nadajesz się według mnie , na początek powinieneś nabyć taką umiejętność jak pokora . Dziękuje i życzę powodzonka
Medusa Napisano 1 Grudnia 2015 Autor #360553 Napisano 1 Grudnia 2015 Nadal jestem na nie. Nie widac Cie na serwerze Lamiesz regulamin Klocisz sie z graczami Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie. Takich adminow nam nie potrzeba. W tym wypadku nie pozdrawiam. przepraszam za wypowiedzenie Naruto. wybacz wtedy miałem słabszy dzień wypiłem trochę bo to przed moimi urodzinami i zgadzam się z tobą ale każdy się zmienia .
Trik3r Napisano 1 Grudnia 2015 #360588 Napisano 1 Grudnia 2015 Odrób dwa warny i poproś kogoś z Administracji o otwarcie podania.
Ania Napisano 7 Grudnia 2015 #363229 Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
1
Popularne Dni
1 Gru
8
7 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie