Skocz do zawartości

Może tym razem się uda ?

Medusa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Ne3r0[t]

Doświadczenie (w byciu adminem):7/10

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 parę komend pozapominałem ale chciałbym wrócić do tego :3

Staż w CS-sie: koło sześciu lat :)

Steam / NonSteam: STEAM Oczywiście .

Dlaczego Ty:ponieważ dużo osób ogarniętych tutaj gra chciałbym pomóc staram się tutaj od dawna o Admina ale nie wyszło albo podanie za wcześnie złożone :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Staram się regularnie grać 

Kontakt: STEAM / PW FORUM :)

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/

Nadal jestem na nie.

Nie widac Cie na serwerze

Lamiesz regulamin

Klocisz sie z graczami

Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie.

Takich adminow nam nie potrzeba.

W tym wypadku nie pozdrawiam.

#Edit

Nie, nie kazdy sie zmienia, a skoro nawet admini z innych serwerow sie wypowiadaja o Tobie to cos swiadczy, zgadzam sie z nimi w 100%, nie powinienes gdziekolwiek dostac Admina.

Masz slaby dzien, jestes pijany nie wchodz na serwer proste, to nie jest zadna wymowka.

Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć :)  JESTEM NA NIE !

Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz :/ Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje...

Wiem, że nie jestem administratorem tego serwera, ale chciałbym się wypowiedzieć :)  JESTEM NA NIE !

Tak jak kolega wyżej wymienił, łamałeś regulamin i wykłucałeś się także u mnie na serwie, więc jestem pewien, że tu też to robisz i robić będziesz :/ Przykro mi ale według mnie nie nadajesz się na admina ŻADNEGO z serwerów, a tym bardziej w tejże sieci. Dziękuje...

Pozwól ,że się wypowiem najlpierw dałeś mi bana za Mikro następnie SS ?

nie znasz mnie wgl a wypowiadasz się ? 

Także nie wiem co jest z tobą nie tak 

NIE POZDRAWIAM :)

Dostałeś za mikro kolego bo nie potrafisz go używać, a w regulaminie serwera wyraźnie pisze jak trzeba z niego korzystać. A ss - byłeś podejrzewany o wh. cóż bywa :D A po za tym koniec tematu, bo to nie jest tego miejsce kolego. A tak btw milcz w swoim podaniu :* Czytaj regulamin forum <3

Tak jak mój przedmówca NaWypasie chciałbym się wypowiedzieć :) Jestem stanowczo na NIE . Masz 19 lat a kultury z twojej strony brak . Nie wiem czy tutaj więcej mówić po prostu nie nadajesz się według mnie , na początek powinieneś nabyć taką umiejętność jak pokora . Dziękuje i życzę powodzonka ;)

Nadal jestem na nie.

Nie widac Cie na serwerze

Lamiesz regulamin

Klocisz sie z graczami

Kultura nie swiecisz co pokazuje Twoje pseudo pozegnanie.

Takich adminow nam nie potrzeba.

W tym wypadku nie pozdrawiam.

przepraszam za wypowiedzenie :) Naruto. wybacz wtedy miałem słabszy dzień wypiłem trochę bo to przed moimi urodzinami :)

i zgadzam się z tobą ale każdy się zmienia :) .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...