Ksieciuniu Napisano 1 Grudnia 2015 #332866 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Mam propozycje by przerobić forum na "świąteczny nastrój" np:dodać czapki obok nicku na sb albo jakies śnieżki w tle. sam się na tym nie znam wiec nw czy da się takie coś zrobić ale może cos się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 1 Grudnia 2015 #360370 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 co do czapek jestem na zdecydowanie Nie, wygląda to badziewnie moim zdaniem, a co do śniegu to czemu nie, można tam jakieś spadające białe kropki wgrać;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Grudnia 2015 #360375 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 kiedyś był śnieg na tabelkach i śnieg padał taki mały. Można dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Grudnia 2015 #360408 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Pamiętam właśnie ze kiedyś był śnieg dodany i nie wiem czy to tylko u mnie czy u większości osób ale forum strasznie muliło. Co nie zmienia faktu ze można coś dodać tak dla nastroju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudnia 2015 #360416 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Zrobi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudnia 2015 #360417 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi