Inco 1312 Napisano 16 Października 2020 #610018 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Twój nick podczas gry: Incognito Godzina, data zdarzenia: 16.10.2020 godz około 18:30 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:808197 Uzasadnienie: Gając rozmawiałem z jakimś dzieckiem nie obrażając go w żaden sposób poprostu rozmawialiśmy nie użyłem ani jednego złego słowo po czym dostałem bana na 5 minut XD Proszę admina o wytłumaczeni mi dlaczego dostałem bana jak dla mnie jest to nadużywanie swoich praw wobec innych już wcześniej zdarzyło mi się usłyszeć kozaczenie Aitlera proszę zwrócić mu uwagę !! admin nie powinien tak się zachowywać 007., F4N4TYK, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2020 #610021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Od banów do długości 30 minut nie rozpatrujemy odwołań. Możesz napisać skargę, ale musi być poparta konkretnymi dowodami z Twojej strony i piszemy ją w innym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2020 #610022 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi