JeSVET Napisano 19 Października 2020 #610260 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 - dodać - mała mapa jak jest 6-5 graczy a powyżej graczy gramy duże mapki - wgrać nowa nutkę do rozgrzewki bo ta troszkę nudna - niech gracze piszą jakąś propozycje jaką by chcieli nutkę na rozgrzewkę. - dodać nowe nutki na serwer (bo już blisko resetu jest ale to też niech gracze dadzą propozycje ) -wgrać weekendowe paczki ( chodzi o to że na mapach pojawiają się 4 paczki max i można je otworzyć trzymają 3 sek klawisz e a w nich można zobaczyć (500 expa , 6 fragów do statystyk , 1 lvl gratis i vipa na 1 dzień (paczki co mapę będą się zmieniać żeby nie było tych samych bonusów ale to by musiał sam dodać opiekun lub gracze jakieś pomysły byście musieli dać co by mogło w tych paczkach się znaleźć ) a o to moje kilka muzyk resztę po proszę graczy o napisanie kilka piosenek i no wymyślenie do rozgrzewki piosenki Pozdrawiam cieplutko Roy Keane i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 19 Października 2020 #610261 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) 1. Małych map nie będzie, są bariery. 2. Obojętne. 3. RSy są wymieniane co miesiąc z tego co kojarzę. 4. ??????????????????????????? no chyba nie Edytowane 19 Października 2020 przez Aitler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Października 2020 #610264 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 1. Małych map nie będzie - możiwe, że zostaną dograne na serwer do dyspozycji adminów w wyjątkowych sytuacjach. 2. Nie ma potrzeby, mogę poszukać jakiejś innej, ale nie ma to większego znaczenia. 3. Rs'y wgrałem nowe w niedzielę. 4. ? jest tak chaotycznie rozpisane, że nawet nie będę próbował się odnosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Października 2020 #610265 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi