Zakręcony Napisano 30 Listopada 2015 #360309 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3:ZAKRECONY 2. Wiek:17 lat 3. Doświadczenie:Duze, mialem nawet swoj serwer i naprawde to ogarniam 4. Mikro (obowiązkowe):Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:kilka godzin dziennie ale dokladnie to nie wiem ale napewno duzo 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Chcialbym pomagac uzytkownikom gdy nie ma innych modow i tak jak juz wspominalem mam duze doswiadczenie 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Ład i regularność zmieniania daty na kanałach Przepraszam ze pisze podanie podczas urlopu ale musialem teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360331 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Napisał podanie w czasie urlopu, więc mu zależy. Doświadczenie posiada. Często przebywa na TSie. Masz TAK ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Grudnia 2015 Premium #360359 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 No nie wiem, jak ktoś Ci nie pasuje to go ciskasz ale dam Ci tak ponieważ dużo siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 1 Grudnia 2015 #360362 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Na nie, moim zdaniem zbyt szybko, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360498 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Ania i wandi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi