Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 #360250 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Nie mogłem znaleźć gdzie mam to napisać więc tutaj pisze. Witam. Pokazałem CS'a mojemu bratu, i zaproponowałem mu aby najpierw spróbował na MultiHead. Gdy sprawa z Aktywnym Banem zostanie wyjaśniona będziecie mogli go zobaczyć. Nie znam nicku na jakim będzie grał bo on cochwile praktycznie zmienia nick... Admin nie zamykaj tematu. Jak se udupi jakiś nick to napisze w odpowiedzi nick jaki chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 30 Listopada 2015 #357775 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dobry jestes typie, ale myslisz ze ktos kupi Twoja bajeczke z bratem? Ub nie dostaniesz, bana bez powodu nie wyrwales, jedyne co Twoj "brat" moze zrobic na Multi-head'zie to podziekowac Ci za to ze nie moze tu grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 30 Listopada 2015 #360260 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Chwila, nie rozumiem... Piszesz, abyśmy dali Ci UB, bo Twój brat (o ile takowy istnieje) chce sobie pograć tutaj w cs'a? Bynajmniej tak to zinterpretowałem. Śmiać się czy płakać? Bo to takie trochę... niepoważne. Na MH wszystkich traktujemy tak samo (oj naprawdę, bez wyjątków) i nie dostaniesz UB tylko dlatego, że Twój brat (?) chce sobie tutaj pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 Autor #360261 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Widzę że nie rozumiecie. Mam sprawę bo ktoś mnie udupił i miał takie same Steam ID i czekam na działania Ub Team ... A jak sprawa zostanie wyjaśniona on wbije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2015 #360262 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jedyny odpowiedni dział do tego to kosz. Poczekaj na rozstrzygnięcie odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2015 #360265 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi