JeSVET Napisano 27 Października 2020 #610730 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 nie wiem czy to jest bug ale go napiszę wiec tak gram sobie zabijam graczy i wgl i mam już wbijać kolejny lvl itp a tu nagle cofa mi z 7000 expa w tył i muszę od nowa wbijać ten exp żeby lvl nowy osiągnąć i to się dzieje już kilka razy mi tak cofnęło i mówię jeszcze raz cofnie i napiszę ten temat. wiec proszę to jakoś naprawić nie wiem czy to jest od pluginu czy tak po prostu się ma dziać Pozdrawiam Bo co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Października 2020 #610731 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć! Prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę. Powinno już działać jak należy, ale w razie czego dawaj znać Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Października 2020 #610732 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi