JeSVET Napisano 27 Października 2020 #610730 Napisano 27 Października 2020 nie wiem czy to jest bug ale go napiszę wiec tak gram sobie zabijam graczy i wgl i mam już wbijać kolejny lvl itp a tu nagle cofa mi z 7000 expa w tył i muszę od nowa wbijać ten exp żeby lvl nowy osiągnąć i to się dzieje już kilka razy mi tak cofnęło i mówię jeszcze raz cofnie i napiszę ten temat. wiec proszę to jakoś naprawić nie wiem czy to jest od pluginu czy tak po prostu się ma dziać Pozdrawiam Bo co?!
NumberOne Napisano 27 Października 2020 #610731 Napisano 27 Października 2020 Cześć! Prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę. Powinno już działać jak należy, ale w razie czego dawaj znać Aitler dodał reakcję 1
NumberOne Napisano 27 Października 2020 #610732 Napisano 27 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
27 Paź
3
Najaktywniejsi w tym temacie
NumberOne 2 posts
JeSVET 1 post
Popularne Dni
27 Paź 2020
3 posts
Popular Posts
NumberOne
Cześć! Prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę. Powinno już działać jak należy, ale w razie czego dawaj znać