Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 #360190 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 18:37 Nick admina/gracza, który zawinił: Nynek Dowody: Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:36) Heh dobry jesteś... dałem ** więc nie możesz mi dać za to warna Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:36) UB Team http://multi-head.pl...493-prosze-was/ nynek : (30 listopad 2015 - 19:36) Pokeleos +1 za kulturę CODRamPamPam : (30 listopad 2015 - 19:35) cześć Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:35) Nie... Nie będę robił reklam bo jakaś kur** czitowała Ostrzeżenie dodane przez nynek za Inne w Profil. Dano 1 punktów. Kultura. Świadkowie: Użytkownicy Shoutboxa Uzasadnienie: Nie... Nie będę robił reklam bo jakaś kur** czitowała Jest to mój cytat. Kultura została uszkodzona o jakieś 5% z 100%. A nynek uważa że to jest osobisty brak kultury i za to mu dziękuję bo mi wstawił za to warna Zajebi*cie się składa skoro nynek nie wie co to kultura osobista... Proszę o nauczenie nynka co to jest kultura, upomnienie słowne dla nynka i usunięcie tego warnu który nie ma celu. PS. Wyśmiałem się tak troszke cytat: Heh dobry jesteś... dałem ** więc nie możesz mi dać za to warna Ponieważ to jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360195 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1.Kompletny Zakaz Przeklinania!, 11.Szanujemy się nawzajem, 2.Nie wyzywamy innych użytkowników ShoutBox`a, 6.Trzymamy miłą atmosferę, Otóż to, że dasz gwiazdkę nie znaczy, że jest to kulturalne i nie ma w tym obrazy. Warn słuszny w przeciwieństwie do skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360196 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi