Matreusinio Napisano 1 Listopada 2020 #611042 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Data/czas zdarzenia: 17;35 0.1.11.2020 Nick Admina/Gracza: Kakarotto Dowód(Ss'y/Demko): Nie mam ale mozecie chyba przejzec logi czatu ? Uzasadnienie: Dostałem bana za napisanie do goscia ze jest uselessem bo stał i sie patrzył zamiast mi pomóc XDD to samo wczoraj zbanowal goscia na 3 godziny o 1 w nocy za napisanie do niego *kakarotto* ze lamusem jest XD Świadkowie: To są świadkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Listopada 2020 #611043 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 (edytowane) po pierwsze dostales bana za napisanie tego bo wbiles odrazu i zaczeles wyzywac to juz nie pierwsza twoja banicja za obraze wiec moze ochloniesz troche a po drugie nie ten dzial po 3 skarga bez dowodow Edytowane 1 Listopada 2020 przez kameleonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Listopada 2020 #611044 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ban był tylko nałożony na 15 minut, skarga również nie zawiera konkretnych dowodów na winę admina. Temat zamykam i ochłońcie panowie - Ty @Matreusinio nie wyzywaj nawet w taki sposób, a Ty @kameleonn nie banuj z miejsca za nazwanie Ciebie "lamusem". Nabierzcie obaj dystansu na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Listopada 2020 #611045 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi