Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 #360156 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Pokeleos Godzina, data zdarzenia: Nieznajoma Mapa: Nieznajoma STEAM_ID / IP: # 1 "Pokeleos" 1 STEAM_ID_LAN 0 00:18 0 Uzasadnienie: Wiem że nic nie możecie zrobić przez tego idiotę który dał bana cziterowi bez Ip ;(( Proszę was zróbcie coś bo ja oszaleje ;( i wypierd*** laptopa przez okno... Che ub ;( Do jasnej cholery ... Gz pizdz** które nie zbanowała na ip bo przez nią nie mogę grać. Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Easowiec [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1992741734 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Listopada 2015 #360189 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Po pierwsze - trochę kultury, jak chcesz wyzywać to proszę bardzo ale u siebie w domu. Po drugie - ban jest na SID, najwidoczniej Ty masz taki sam = my czitera nie odbanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 Autor #360192 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ale co ja mam zrobić!!! Ja chcę grać i mam kulturę przekleństwa zostały oznaczone *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 30 Listopada 2015 #360218 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 chłopaku po pierwsze to wstan od tego komputera bo mózg Ci sie grzeje troche. Wyjdź z domu, do znajomych i ochłoń chłopie, bo patrzac co ty wypisujesz to jestes uzalezniony od tej gry. Za taką postawe to ja bym ci z urzedu bana dał, bo żal patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360292 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Masz tutaj taki dział gdzie musisz zrobić 100 reklam: http://multi-head.pl/index.php?/forum/211-odpracowanie-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Jeśli nie wiesz jak to zrobić to masz tu przykładowy link: http://multi-head.pl/index.php?/topic/74680-odpracowanie-100-reklam/ Możesz również wykupić UB, pieniądze są przeznaczane na reklamy serwerów. Nie chce widzieć przez Ciebie innego zakładanego tematu z prośbą o UB niż ten z reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360293 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi