nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360147 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: Nynek 2. Wiek: 23 3. Doświadczenie: Jestem prawiczkiem. To będzie mój pierwszy raz. 4. Mikro (obowiązkowe): Nie rozumiem tego punktu. To chyba wiadome, że trzeba posiadać mikro Tak, mam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: To zależy od zmiany, na którą pracuję. Ostatnio trochę się zapuściłem, ale kto mnie zna, ten wie, ile potrafię przesiedzieć 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): A kto jak nie ja? 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Na pewno kultura, pomoc uciśnionym, darmowe hamburgery i przede wszystkim duże poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoSeS Napisano 30 Listopada 2015 #360153 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Mimo i Cię nie znam swoim podaniem mnie przekonałeś Więc TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 Premium #360172 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jesteś ŚWIR, dam Ci tak + to wiek i opanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 30 Listopada 2015 #360203 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 To jest drugie podanie,w którym dam TAK. Dlaczego? Bo to nynek Mistrz podrywu,żartu,i wgl wszystkiego A tak powaznie,to jest osoba zaufaną,za piękne oczy mu modka nie dali,wykonuje dobrze swoją robote tu,to i tam nie zawiedzie Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360308 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jedyne podanie najbardziej zasługujące na moderatora, bezkonkurencyjne, zjada inne jak Filipek Tomba. Duży staż na MG, z każdego powierzonego obowiązku się wywiązywał jak należy, zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 30 Listopada 2015 #360312 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak: Zawsze jak do czegoś się dotknie to robi coś z tego bardzo dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 30 Listopada 2015 #360313 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak Doswiadczony Pomocny i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 30 Listopada 2015 #360338 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem jak najbardziej za:) Moze i czasu duzo nie ma, ale robotę wykona jak należy, jest pracowity, jest spoko mordą i ledwo mieści się w panoramie! DO BOJU NYNKEŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Grudnia 2015 #360405 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tu również dam Tak bo jak by nie inaczej. Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 1 Grudnia 2015 #360423 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Oczywiście, że tak, tylko szkoda że prawiczek:D Jestem pewien, że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 1 Grudnia 2015 #360429 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wszystko wymienione już Oczywiście na TAK +Ogarnięty +Pomocny +Wiek 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): A kto jak nie ja? Hmm z Twojego Doświadczenia nie wiele wynika -.- Ale wierze, UFAM Ci, że dasz radę ogarnąć to jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360503 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi