nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360147 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: Nynek 聽 2. Wiek: 23 聽 3. Do艣wiadczenie: Jestem prawiczkiem. To b臋dzie m贸j pierwszy raz. 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Nie rozumiem tego punktu. To chyba wiadome, 偶e trzeba posiada膰 mikro Tak, mam. 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: To zale偶y od zmiany, na kt贸r膮 pracuj臋. Ostatnio troch臋 si臋 zapu艣ci艂em, ale kto mnie zna, ten wie, ile potrafi臋 przesiedzie膰 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): A kto jak nie ja? 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Na pewno kultura, pomoc uci艣nionym, darmowe hamburgery i przede wszystkim du偶e poczucie humoru 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MoSeS Napisano 30 Listopada 2015 #360153 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Mimo i Ci臋 nie znam swoim podaniem mnie przekona艂e艣 聽Wi臋c TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 #360172 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Jeste艣 艢WIR, dam Ci tak + to wiek i opanowanie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 30 Listopada 2015 #360203 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 To jest drugie podanie,w kt贸rym dam TAK. 聽 Dlaczego? 聽 Bo to nynek 聽 Mistrz podrywu,偶artu,i wgl wszystkiego 聽 A tak powaznie,to jest osoba zaufan膮,za pi臋kne oczy mu modka nie dali,wykonuje dobrze swoj膮 robote tu,to i tam nie zawiedzie 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360308 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Jedyne podanie najbardziej zas艂uguj膮ce na moderatora, bezkonkurencyjne, zjada inne jak Filipek Tomba. Du偶y sta偶 na MG, z ka偶dego powierzonego obowi膮zku si臋 wywi膮zywa艂 jak nale偶y, zdecydowanie na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 30 Listopada 2015 #360312 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak: 聽 Zawsze jak do czego艣 si臋 dotknie to robi co艣 z tego bardzo dobrego Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 30 Listopada 2015 #360313 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak 聽 聽 Doswiadczony 聽 Pomocny i ogarniety Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 30 Listopada 2015 #360338 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem jak najbardziej za:) 聽 Moze i czasu duzo nie ma, ale robot臋 wykona jak nale偶y, jest pracowity, jest spoko mord膮 i ledwo mie艣ci si臋 w panoramie! 聽 DO BOJU NYNKE艁 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 1 Grudnia 2015 #360405 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tu r贸wnie偶 dam Tak bo jak by nie inaczej.聽 聽 聽 聽 Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 1 Grudnia 2015 #360423 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2015 Oczywi艣cie, 偶e tak, tylko szkoda 偶e prawiczek:D 聽 聽 聽 Jestem pewien, 偶e ogarnie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 1 Grudnia 2015 #360429 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wszystko wymienione ju偶 聽 聽 聽 Oczywi艣cie na TAK 聽 +Ogarni臋ty 聽 +Pomocny 聽 +Wiek 聽 聽 聽 聽 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): A kto jak nie ja?聽 聽 Hmm z Twojego Do艣wiadczenia nie wiele wynika -.- 聽 Ale wierze, UFAM Ci, 偶e dasz rad臋 ogarn膮膰 to jak nale偶y 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360503 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi