CI4ST3K Napisano 30 Listopada 2015 #360136 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: NaWypasie 2. Wiek: 15, niebawem 16, ale myśle, że się nadam 3. Doświadczenie: Byłem kiedyś administratorem na kilku serwerach TS3. Chciałbym także pomagać graczą jak i administracji ts. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Ostatnio znowu zaczynam przebywać na TeamSpeaku, jak dostane rangę to przynajmniej 1h, by pomagać. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Pomagałem kiedyś prowadzić serwer ts, myślę, że nie wychodziło mi to najgorzej. Musiałbym sobie trochę przypomnieć ale podstawowe rzeczy pamiętam. Po za tym jest wiele poradników 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Pomoc, uważam że to jest najważniejsze. Po za tym miłą atmosfere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 30 Listopada 2015 #360152 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wypas wierze w ciebie Wszystko się zgadza tylko myślę abyś troszkę więcej czasu spędzał na ts i zapoznaj się z regulaminem ts'a dokładnie Jestem na TAK :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Listopada 2015 #360157 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na nie, - Ani razu nie widziałem Cię na Ts'ie, - Jesteś od niedawna na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 Premium #360162 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Rejestracja: 10 paź 2015 Nie, nigdy Cie na TS nie widziałem Rejestracja: 10 paź 2015 to mówi samo za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Listopada 2015 #360169 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Zbyt szybko to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Listopada 2015 #360170 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi