Livio Napisano 30 Listopada 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #360120 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: Livio 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Jest 4. Mikro (obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-4 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Wiekoszość ludzi mnie zna z serwerów z forum na sieci nie jestem od wczoraj tylko juz to bedzie 2 lata 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Ogarnianie kanałów, porządek kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 Premium #360167 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 NIE Mało co jesteś na ts, kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360234 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Znany, staż na forum, pomocny (o czym świadczy praca, jaką wykonuje w UBT - nie wszyscy wiedzą). Często na TS'ie. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360319 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na nie, trochę troll z Ciebie, nie wiadomo co za numery będzie wykręcał ^^ Również może innym razem zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Listopada 2015 #360328 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ja jestem na tak, tylko będziesz musiał opanować swoje świrki i odpierdzielania Wymagania spełnia + staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360434 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi