brOOk3n Napisano 30 Listopada 2015 #360114 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: Tushirek 2. Wiek: 16 3. Doświadczenie: Nie jest zbyt duże, ale z pomocą kogoś, kto pełni tą funkcję na pewno sobie poradzę 4. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście, że jest. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Myślę, że od 2h+ dziennie na spokojnie dam radę. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jak już pisałem wyżej, miałem przez krótki czas Moderatora TS3 aczkolwiek było to już dawno. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Wszystko jest na swoim miejscu, lecz pomocy nigdy mało @Chudy: Nic nie wspominałem o tym, że miałem go na tej sieci Jeśli chodzi o to, to miałem nieoficjalnie Moderatora TS3 na Ts'ie u pewnego użytkownika z tej sieci, lecz jeśli administracja poprosi mnie o podanie jego nicku to owszem podam je na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PashaBicpes Napisano 30 Listopada 2015 #360115 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem Na Tak * ogarnięty * spoko grałem z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 30 Listopada 2015 #360117 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak.. Nie ma co, brać go + Często na ts'ie. + Ogarnia. + Ma mózgownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 #360164 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 TAK Często na TS, ogar, mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 30 Listopada 2015 #360176 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na NIE słabe doświadczenie i na forum słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360237 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Codziennie na TS'ie. Noł lajf z czystą "myszką". Nudzi mu się, więc będzie miał czas na ogarnianie. Jedyny minus to rudy kolor włosów, ale może właśnie na TS'ie znajdzie kolegów ^ ^ Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 30 Listopada 2015 #360301 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak Czesto na serwerze Ogarniety Na bank sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360315 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem Na Tak * ogarnięty * spoko grałem z nim Świetne argumenty "spoko grałem z nim" Na nie, nie przekonało mnie to podanie, miałeś krótki czas już moderatora, w jaki sposób go straciłeś bo nie kojarzę Ciebie, rezygnacja? Edit. Rozumiem, mimo to zdania nie zmieniam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 30 Listopada 2015 #360332 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na tak. +ogarnięty +da rade +często na ts +psycha zryta ale to chyba pozytyw każdy musi się kiedyś nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 30 Listopada 2015 #360344 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wg mnie są lepsi kandydaci na stanowiska, twoje podanie nie jest zbyt przekonujące, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360433 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi