michcio. Napisano 30 Listopada 2015 #360113 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: MichciO. 2. Wiek:18 3. Doświadczenie: Dosyć spore 4. Mikro (obowiązkowe): Jep 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3g 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jestem codziennie na ts, mam sporo wolnego czasu i chetnie pomogę 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Ład i porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 30 Listopada 2015 #360121 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na Tak. Tutaj tak samo nie ma nad czym się zastanawiać. + Często widoczny na ts'ie. + Bardzo pomocny. + Ogólnie widać go na wszystkich kanałach jakie tylko mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 Premium #360168 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak, jesteś chyba najlepszym kandydatem na MODKA, wiek, mózg, często na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360235 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dobry admin, który to prawda, ma za dużo czasu Pomocny, odpowiedzialny. Przesiaduje dużo na TS'ie. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360304 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na nie, według mnie za szybko na taki awans. Dawniej, dużo więcej czasu trzeba było spędzić na sieci żeby dostać moderatora ts, nawet jeśli się spędzało 24/7 na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360306 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Po ostatniej akcji nie widzę Cie na posadzie gdzie ja podejmuję decyzje. Nie ufam Ci i wiem, że prędzej czy szybciej byś zrezygnował. W każdym podaniu wszyscy wzajemnie dajecie sobie na TAK, nie wiem czemu to ma prowadzić ale tylko utrudniacie prace zamiast pomóc w podjęciu decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360307 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi