michcio. Napisano 30 Listopada 2015 #360113 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: MichciO. 聽 2. Wiek:18 聽 3. Do艣wiadczenie: Dosy膰 spore 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Jep 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 3g 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jestem codziennie na ts, mam sporo wolnego czasu i chetnie pomog臋 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 艁ad i porz膮dek Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 30 Listopada 2015 #360121 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na Tak. Tutaj tak samo nie ma nad czym si臋 zastanawia膰. 聽 + Cz臋sto widoczny na ts'ie. 聽 + Bardzo pomocny. 聽 + Og贸lnie wida膰 go na wszystkich kana艂ach jakie tylko mog膮 by膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 #360168 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak, jeste艣 chyba najlepszym kandydatem na MODKA, wiek, m贸zg, cz臋sto na ts. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360235 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Dobry admin, kt贸ry to prawda, ma za du偶o czasu 聽 Pomocny, odpowiedzialny. 聽 Przesiaduje du偶o na TS'ie. 聽 Jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360304 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Na nie, wed艂ug mnie za szybko na taki awans. Dawniej, du偶o wi臋cej czasu trzeba by艂o sp臋dzi膰 na sieci 偶eby dosta膰 moderatora ts, nawet je艣li si臋 sp臋dza艂o 24/7 na ts 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360306 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 Po ostatniej akcji nie widz臋 Cie na posadzie gdzie ja podejmuj臋 decyzje. Nie ufam Ci i wiem, 偶e pr臋dzej czy szybciej by艣 zrezygnowa艂. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 W ka偶dym podaniu wszyscy wzajemnie dajecie sobie na TAK, nie wiem czemu to ma prowadzi膰 ale tylko utrudniacie prace zamiast pom贸c w podj臋ciu decyzji.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360307 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi