pemeq #URLOP Napisano 16 Listopada 2020 #611954 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Witajcie, na serwerku gram od niedawna w sumie ale może by się przydało wprowadzić takie coś jak nieśmiertelność na ileś sekund po zrespieniu się bo są sytuację gdzie się respisz i odrazu dostajesz nie mając czasu na reakcje, myślę że coś takiego by fajnie sprzyjało na serwer. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Listopada 2020 #611955 Administrator Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Kiedyś mieliśmy nieśmiertelność coś koło 2 sekund i się niestety to nie przyjęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Listopada 2020 #611963 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 @aquax Pograłem sporo (ostatnio nie, ale i tak sporo) na serwerze, i powiem, że ta nieśmiertelność na 2 może 3 sekundy by się przydała, bo faktycznie jest spora szansa, że zrespisz się zaraz obok chłopa co albo kampi, albo też się zrespi za tobą, jedyne co można zrobić to alt+F4 więc wiesz, miałem to pisać Maxowi, ale zmieniliście serwer. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 18 Listopada 2020 #612223 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Poki co, zwalczymy uciazliwych graczy kampiacych przy respawnach. Powinno to pomoc w odradzaniu sie - bez natychmiastowej smierci. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 18 Listopada 2020 #612224 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi