Toksem Napisano 18 Listopada 2020 #612201 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) Nick:Toksemik Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Prawie dwa lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem dość aktywnym graczem i widzę co się na serwerze dzieję. Niestety jest 2 adminów którzy wchodzą w ogóle na serwer, ale to nie zawsze, a cheaterów jest bardzo dużo i nie ma kto ich banować przez co psują rozgrywkę innym graczom. Oczywiście jeśli chodzi o moje GT to na pewno je poprawię. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Praktycznie codziennie jeśli mam czas, ale jeśli jest pilna sprawa i trzeba wejść na serwer to na niego wejdę. Kontakt: Steam,Forum, Serwer i social media typu Messenger,Whatsapp. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Toksemik/80.72.43.106:27022/ Edytowane 18 Listopada 2020 przez Toksem Wredzioszek. i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianito Napisano 18 Listopada 2020 #612203 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Toksem to dobra osoba na admina. Znam go i wiem jaki jest. Trzyma się zasad, potrafi dobrze korespondować. Myślę, że będzie spełniał wszystkie warunki i będzie dobrym adminem. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 18 Listopada 2020 #612210 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pogięło Cię majster, 30 banów w bansie, nie było Cię pewnie z 3 miesiące, wracasz, zmieniasz nick i cyk podanko? xD Na nie i nw co musiałbyś zrobić, żeby moje stanowisko się zmieniło Wredzioszek., Roy Keane, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 18 Listopada 2020 #612211 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 jestem na nie: - steam+ -staż + - gt musisz porawić grasz dopiero od 2 dni po powrocie - regulamin zdarza się Tobie nie przestrzegać popraw powyższe a będę na tak Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Listopada 2020 #612212 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Przeczytaj jeszcze raz wymagania i wróć jak wszystko spełnisz. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Listopada 2020 #612213 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi