.t!k3r Napisano 30 Listopada 2015 #359973 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Nick: Marcel Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 30 listopada -11 2015 Czas spędzony na forum: 1 dzień Doświadczenie w ocenianiu: Duże mam bardzo Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak i to nie raz Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak Dlaczego Ty?: bo znam się na rzeczy umiem się posługiwać znam ortografię 1,6 Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ile mi się chce Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem Marcel mam 15 lat lubię cs 1,6 ,muzykę sporty mnie interesują np. piłka nożna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Listopada 2015 #359976 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Listopada 2015 #359977 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi