007. Napisano 24 Listopada 2020 #612602 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 24.11.2020 Nick gracza: @pemeqq Dowody: amxbans Świadkowie: ludzie na serwerze Uzasadnienie: Od kiedy to jest ban za postawienie sg na respie wroga? Sg na resp wroga czy na respie wroga można stawiac jeśli jesteś po stronie tt, zawsze tak robiłem i jakoś bana nie dostałem. http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2011241629-de_c4.dem.zip - 15:25 Edytowane 24 Listopada 2020 przez 007. F4N4TYK, pemeq #URLOP, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 24 Listopada 2020 #612603 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) mapa c4 byłes w tt bo widziałem : deklasacja(twój nick) w tt zabija kogos z ct a sg postawiłes na respie ct wiec ban słuszny bo to nie mozliwe zebys nagle zmienił druzyne "Uzasadnienie: Od kiedy to jest ban za postawienie sg na respie wroga? " dobra czyli rozumiem ze jak sg bije na resp wroga to jest ban a jak stoi na respie wroga to bana nie ma? Dobra wstawka dajmy ją do regulaminu Edytowane 24 Listopada 2020 przez pemeqq CukierkowyMario, elo elo 350, Aitler i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 26 Listopada 2020 #612775 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Nie wiem od kiedy jest jakieś nawiązanie do stawiania SG na respie. W regulaminie jasno opisany punkt, który mówi o tym jak stawiać SG. Obejrzałem demko, absolutnie postawie SG nie wpływa na możliwość wykonania celi mapy więc jest zgodne z regulaminem.11. Sentry gun nie może uniemożliwiać wykonania celi mapy. *ban 5-30 min*. Jeśli ktoś tu widzi coś o respach proszę mnie poprawić @pemeqq, leci ostrzeżenie. Nie dość, że nie znasz pełni regulaminu to jeszcze próbujesz go nadpisywać swoimi wydumanymi regułami. Dzięki @007. za zgłoszenie. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 26 Listopada 2020 #612776 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi