Kapsel1 Napisano 7 Grudnia 2020 #613640 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Nick:Hitrow Kapsel Wiek:15 w marcu 16 Link do BanID: 0:1:562228111CS 1.6/CS:GO*: Csgo Ile czasu dziennie spędzasz na forum:4h Coś o sobie: Mam na imię Kacper, Mieszkam w kuj. pom. Moje zainteresowania to: Piłka nożna oraz informatyka Doświadczenie: Uczyłem się 6miesięcy wszystkich rzeczy Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty *Można wybrać to i to* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 7 Grudnia 2020 #613642 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 jestem na TAK odpowiedni kandydat na odpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 7 Grudnia 2020 #613649 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Kurde, normalnie okazja która się nigdy nie powtórzy! BRAĆ PÓKI CHĘTNY!!! JESTEM NA DUŻE TAK gracz jak widać ogarnięty i wie o co chodzi idealny kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Grudnia 2020 #613651 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi