Kapsel1 Napisano 7 Grudnia 2020 #613640 Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2020 Nick:Hitrow Kapsel Wiek:15聽 w聽 marcu聽 16 Link do BanID:聽聽0:1:562228111CS 1.6/CS:GO*:聽 聽Csgo Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum:4h Co艣 o sobie:聽 Mam na imi臋聽 Kacper,聽 Mieszkam w kuj. pom.聽 聽Moje聽 zainteresowania to: Pi艂ka no偶na oraz informatyka Do艣wiadczenie:聽 聽Uczy艂em si臋聽 6miesi臋cy聽 聽wszystkich rzeczy聽聽 Dlaczego Ty:聽 聽Jestem聽 聽 ogarni臋ty *Mo偶na wybra膰 to i to* Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 7 Grudnia 2020 #613642 Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2020 jestem na TAK odpowiedni kandydat na odpowiednim miejscu Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 7 Grudnia 2020 #613649 Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2020 Kurde, normalnie okazja kt贸ra si臋 nigdy nie powt贸rzy! BRA膯 P脫KI CH臉TNY!!! JESTEM NA DU呕E TAK gracz jak wida膰 ogarni臋ty i wie o co chodzi idealny kandydat Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Grudnia 2020 #613651 Weteran MH Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2020 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi