koxkradziej Napisano 8 Grudnia 2020 #613740 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Witam , chcialbym zglosic buga bo koledzy z czat boxa zamiast to zalatwic jak normalny czlowiek to maja mnie gdzies , Nie wiem dlaczego nie mogli tego dac dalej , zamiast tego dali mi bana na chatboxie Za Niby sianie 'fermentu' smieszne skoro nawet nie umia uszanowac uzytkownika nazywajac go glabem jezeli tak traktujecie graczy ktory duzo czasu poswiecaja na serwer to sie nie dziwcie ze nikt nie gra na waszym serwerze i w godzinach szczytu macie po 10 osob . Ja rozumiem ze kazdy ma wlasne zycie ale skoro zglaszam jakiegos buga i po tygodniu on nadal wystepuje to cos jest nie halo , ten chatbox jest chyba tylko dla adminow zeby sobie popisali o tym jaka maja temperature grafki zamiast zajac sie czyms zwiazanym z serwerem , prosze o unbana to raz a dwa o zajecie sie takimi delikwentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czopas Napisano 8 Grudnia 2020 #613744 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Grudnia 2020 #613745 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Chatbox nie jest miejscem do składania zażaleń czy problemów związanych z serwerem (tu Ciebie zaskoczę), a do luźnych rozmów. Na każdym forum działa to identycznie . Nikt nie przewija się przez milion dziennych wiadomości, więc się zastanów - gdzie umieszczone zostały Twoje prośby czy propozycję. Brak tematu w dziale serwera jest równoznaczne z tym, że nie jest zgłoszone nic opiekunowi tego serwera. Nikt nie jest czyimś pachołkiem, aby "przekazywać" Twoją treść dalej, bo Ty od kilku dni nie potrafisz słuchać, co się do Ciebie pisze. Blok na chatboxie zostaje, propozycję zalecam abyś napisał w dziale serwera i wypisał te "bugi", aniżeli wspominasz bugi bugi i jeszcze raz bugi. Zachęcam, żebyś zrobił to w odpowiedni sposób. Ten dział nie jest od tego. Za chwilę wyląduje to w koszu - a post zostawiam informacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Grudnia 2020 #613746 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi