Pokeleos Napisano 29 Listopada 2015 #359754 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam. Na samym początku powiem że w temacie do pisania propozycyj było zbyt dużo odpowiedzi więc pisze tu aby ktoś to zauważył. Moją propozycją jest aby dodać do Counter Strike 1.6 Klany mianowicie chodzi mi o to aby jak w CS:GO są klany że Klan szuka gracza jak i Gracz szuka Klanu Oraz stwórz własny klan. Chciałbym takie 3 tematy dodać do CS 1.6 u góry bo na dole jest niewidoczny. Myślę że dużo graczom się to spodoba gdyż sam szukam porządnej ekipy. Pisać XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Listopada 2015 #359758 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mamy swój klan ale ktoś ukrył dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 29 Listopada 2015 Autor #359765 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ale Klan do cs 1.6?? I tak ogólnie to powinien być ten dział dodany... Bo inni użytkownicy do jednego klanu zostaną wyrzuceni i nie mają gdzie szukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Listopada 2015 #359767 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Klan jest, ale nie oszukujmy się tradycja klanowa w 1.6 umiera i dlatego ten nasz też nie funkcjonuje najlepiej, dlatego dział został ukryty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Listopada 2015 #359772 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Klan jest, ale nie oszukujmy się tradycja klanowa w 1.6 umiera i dlatego ten nasz też nie funkcjonuje najlepiej, dlatego dział został ukryty. Nawet nie zdajesz Sobie sprawy ile jest klanów, już graliśmy Klanówki ale obecnie nikt nie ma na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 29 Listopada 2015 Autor #359773 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Tak niektórzy sądzą, ja akurat osobiście uważam że w cs go jak i cs 1.6 KLANY POWINNY BYĆ. Najlepiej zagrać sobie własnie tak mecza każdy wie gdzie ma stać jak coś czym ma grać. Ja szukam klanu i tego nie ukrywam inni też nie powinni tego ukrywać. Dlatego dałem tą propozycję i raczej każdy powinien dostrzec że to jest dopiero rozgrywka. Owszem są cziterzy ale Jak się gra zespołowe to sie da wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 29 Listopada 2015 Autor #359776 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Klan jest, ale nie oszukujmy się tradycja klanowa w 1.6 umiera i dlatego ten nasz też nie funkcjonuje najlepiej, dlatego dział został ukryty. Ja nigdy nie widziałem zespołu tak grającego. Dlatego postanowiłem tą propozycje wstawić ale dobra ja spadam jutro gimba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi