Kewinek Napisano 29 Listopada 2015 #359734 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina):11.29.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:Wislak_1906^^ Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'w nocy byles odpalony' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:502206205' [AMXBans] Your IP: '178.216.104.55' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:Chyba caly serwer widzial ze bana dostalem Uzasadnienie:Gralem spokojnie z kolega gdy nagle pare osob zaczelo pisac ze poprzedniej nocy mialem aima bo lecialy heady bez zooma :'). Nie ma dowodow ze mialem aima i dostalem nieslusznego bana bez jakich kolwiek dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon_ek Napisano 29 Listopada 2015 #359741 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Potwierdzam. Nie widziałem czy latałeś odpalony, ale ja dostałem bana za dotknięcie TXT ma 30 min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 29 Listopada 2015 #359748 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Co do tej skargi oczywiscie tez sie musze wypowiedziec.. a mianowicie administrator Wislak1906^^ naduzywa swoich uprawnien admina. Rozumiem banowanie graczy z powodem mial aimbota czy wallhacka ale admin banujacy admina ? Tego nie widzialem od kad gram w cs-a i z tego co sie orientuje admin tego zrobic adminowi nie moze jedynymi osobami ktore moga banowac admina to h@ i opiekunowie servera .. Chcialbym tez powiedziec ze admin u tego gracza jest zlym wyborem .. Majac administratora nie oznacz to ze jest sie niewiadomo kim i mozna robic co sie tylko zechce .. Takze ze szczerego serca mam nadzieje ze Wislak1906^^ dlugo adminem NIE BEDZIE ! Nie jestem mysle jedyna osoba ktora ma jakies problemy z tym adminem:))) Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Listopada 2015 #359752 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Admin został ukarany utratą rangi i banem, a Ty dostajesz już ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Listopada 2015 #359753 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi