3CMCYELLOW Napisano 20 Grudnia 2020 #614806 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Nick: 3CMC YELLOW Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): prowadzilem wlasna siec, adminowalem na wielu serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 ogarniam totalnie wszystko + jestem z zawodu informatykiem Staż w CS-sie: okolo dyszka z przerwami, wrocilem jakies 2 msc temu Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: pracuje z domu wiec mam mnostwo wolnego czasu, spedzam sporo czasu na serwerze, nie spotkalem jeszcze admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 5-6h Kontakt: pw forum, bedzie odwiedzal Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/3CMC%20YELLOW/91.224.117.58:27060/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 27 Grudnia 2020 #615358 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dotychczasowo masz przegrane 7,5h na serwerze - lacznie.Pograj troche wiecej, daj sie poznac graczom i zapraszam z podaniem ponownie. W razie pytan pisz do mnie na PW Na chwile obecna odrzucam. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 27 Grudnia 2020 #615359 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi