Quiet_SKiLL Napisano 20 Grudnia 2020 #614830 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 20.12.2020Nick gracza: KosiarzDowody: Ss'y na których widać, że granaty są rzucane przez tego gracza (Czar oraz prawy górny róg ss'ów) - https://www.mediafire.com/file/747fwtu1o9tfdip/He+na+małej+mapie.zip/fileŚwiadkowie: SerwerUzasadnienie: Gracz o nicku Kosiarz rzuca HE na małej mapie (w tym też na respa). Gracze zwracali mu uwagę lecz ten nie reagował. Przyznam się bez bicia, raz rzuciłem HE na małej mapie, ale przez przypadek (Grałem komandosem i po zabiciu trafił mi się perk po czym chcąc zabić gracza wcisnąłem prawy przycisk myszy). Serwer - Cod Mod 45k Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Quiet_SKiLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Grudnia 2020 #614833 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Bez SID/IP nic nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Grudnia 2020 #614834 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi