F4N4TYK Napisano 8 Stycznia 2021 #616336 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Data zdarzenia: 08.01.2021 Nick gracza: [IP] 6: 'boSS' (CT) -- 188.47.22.156:27005 [VALVE_0:4:447047298 Dowody: https://www4.zippyshare.com/v/enQGAy6Z/file.html Świadkowie: nie potrzebni Uzasadnienie: Witam! Sprawa wygląda tak , że pisałem @pemeqq , że gościu mnie od "cweli" zwyzywał , a On mi na to odpowiedział , żebym mu dał dowody na to że gracz mnie obraził tu mu wysłałem SS na MH , po czym On go postanowił upomnieć , tylko mnie to wnerwia , że nie mógł mi od razu powiedzieć , że najpierw upomnienie dostanie gracz , a później dopiero bana.... tak to bym mu wogóle tego ssa nie wysyłał , bo szkoda czasu .... .Fajnie , że typo może Cię przy adminie zwyzywać i dostanie tylko upomnienie .... taaaaa @pemeqq tylko pewnie jak by to Cb nazwał "cwe*em" to by nie poszło upomnienie , tylko ban o treści "obraża admina" .... Ale , że zwykłego gracza obraził to po co sobie takim czymś głowę zawrać i wlepić chociaż bana na 5 minut... Rozumiem , jeszcze jak byś nie miał dowodów to wtedy rozumiem upomnienie , ale nie że jak masz jak na tacy podanego ssa ... gościu Ci się odwołuje lub piszę skargę .... wstawiasz ssa i skarga odrzucona .... Po drugie , wy chcecie żeby tak wiele skarg nie było z mojej strony i innych graczy.... no kurła .... Dajesz dowody adminowi , na to że Cię gościu zwyzywał , rozumiem , że jak by mnie nazwał "debilem" to uj z tym .... puszczam to w nie pamięć , ale nie jak mnie "cwelem" nazwał .... to chyba za takie coś się od razu banik należy .... a nie upomnienie ..... Jeszcze jedno mam pytanie. Czy jak ktoś obrazi Szanowną "Administrację cod 400" to leci od razu ban czy też upomnienie , bo ja uważam , że w obu przypadkach powinno się tak samo postępować , a nie , że ktoś obraził admina od razu ban z miejsca , ktoś obraza zwykłego gracza upomnienie ???? Edytowane 8 Stycznia 2021 przez F4N4TYK Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 8 Stycznia 2021 #616338 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Gracz dostał ostrzezenie, sytuacja jakby się powtórzyla gracz by dostał już bana Chciałem dowód bo na słowo nie ufam że ktoś wyzywa jak nie widziałem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Stycznia 2021 #616365 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Widzę, że i Ty popadasz w jakąś paranoje. Po pierwsze to na serwerze nie ma zakazu przeklinania, a nadmiernego jego używania. Masz problem o każde jedno słowo. Widziałem Twoje śmieszne zgłoszenia na u@. Zluzuj. Co do obrazy - admin upomniał go i tyle. Temat również dla mnie śmieszny jak poprzedniego Pana z 400 i również został nagrodzony ostrzeżeniem. Aitler, elo elo 350 i TheDarkness dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Stycznia 2021 #616366 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi