Adass Napisano 9 Stycznia 2021 #616439 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Nick: HejkaJestemLenkaJestemTuNowaWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kiedyś adminem na kilku innych cod modach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: Parę ładnych lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:573621135Dlaczego Ty: Dlatego że nie ma adminów na serwerze , wiem rozumiem nie muszą siedzieć po 24h ponieważ też mają swoje życie prywatne ale po prostu potrzebny jest ktoś taki co jest codziennie rano i wieczorem , niestety odpalonych dzieciaczków jest co raz więcej i trzeba to zatrzymać, chciałbym tez odciążyć innych adminów i pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeśli pracuje to od godziny 16/17 jestem do godziny 1;00 a jeśli mam wolne to siedzę od 11;00 do późnego wieczora Kontakt: steam,forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/HejkaJestemLenkaJestemTuNowa/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Stycznia 2021 #616442 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 3 dni to trochę zbyt mało, aby móc działać jako admin. COD 400 jest dość wymagającym serwerem pod wieloma względami. Pograj trochę dłużej, daj się poznać graczom, bo wiele zależy od tego jak jesteś przez nich postrzegany. Aitler i Wredzioszek. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Stycznia 2021 #616443 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi