Skocz do zawartości

Skarga na admina

Zordon_ek

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 23:30:23:40 (coś koło tego)

Nick admina/gracza, który zawinił: Cienkq1

Dowody: http://www17.zippyshare.com/v/WjQs71Ku/file.html

Świadkowie: prawdopodobnie są przeciwko mnie

Uzasadnienie: Zacząłem dzisiaj grę na tym serwerze. Spodobało mi się, że admini banowali cheaterów, ale pewien admin mnie zaskoczył. Osoba, która ma admina i nie wie jakie są klasy i perki. Dostałem kicka or treści: (Dowód nr 1). Chciałem zaznaczyć, że jest to moja pierwsza gra na tym serwerze. Następnie grałem dalej i już trudniej było mi zdobyć kille, bo przez admina straciłem perk. Dostałem następnie ostrzeżenie: (Dowód nr 2). Nie jestem w stanie pojąć zaistniałej sytuacji. Mam nadzieję, że sprawa się rozwiąże na moją korzyść.

Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem skargę, ponieważ jest to mój pierwszy dzień na forum.

Edit. Miałem ninje i perk 1/1 z noża (nie pamiętam nazwy Ostrze coś tam). Wyzywał mnie później jakiś dzieciak, że gra więcej ode mnie i wie, że jak ma Płaszcz Snajpera to jest niewidzialny i nie mogę go zobaczyć... -.-

Edit 2. Nick jak na forum. Nie robiłem ssów z gry, bo nie myślałem, że admin będzie chciał zbanować mnie za jakieś gówno. Jak macie HLTV to może tam znajdzie się.

Kick dostałeś ze strony konsoli, może zbindował Ci się jakiś klawisz na reklamę innego serwera, jak nie wiesz jak to usunąć to pisz na pewno CI pomożemy. Co do domniemanej nieznajomości przez admina klas czy perków, trochę nie kumam o co Ci w tym chodzi, ale dodam, że od admina nie wymaga się znajomości wszystkich klas czy właściwości perków. Jeśli miałeś co do nich pytania to są od tego komendy /klasy i /perki. A co do ostrzeżenia, to admin ma prawo podejrzewać każdą osobę o stosowanie haxów, Tobie dał tylko ostrzeżenie słowne, a mógł równie dobrze zrobić Ci ss'y w ramach kontroli.

Ten kick mógł być błędem konsoli albo admin mnie zkicował, bo sprawdziłem mam ustawione tylko bindy pod admina i apteczke, mine, bo grałem kiedyś na innym serwie. Admin napisał wtedy z przekonaniem, że miałem cheaty albo nie był pewny i próbował mnie zastraszyć. W każdym razie admin nie powinien robić takich rzeczy, ponieważ nie zauważyłem, żeby zszedł na specta i mnie sprawdził.

Jeśli chodzi o sprawę klas i perków. Zrozumiałem, że admin mnie ostrzegał, żebym wyłączył cheaty (których nie miałem) przez kolegę, który nie znał dokładnie jak działają perki. Admin mógł także nie znać, ale powinien przynajmniej sprawdzić jak działają perki lub klasy, bo tłumaczyłem przez 5 min osobie, która mnie oskarżała, że nie posiadam cheatów i to było banalnie proste wsadzenie kosy zachodząc od boku 4x osobom nawet na niewidkach, bo kampili. Sądzę, że jeśli osoba oskarżona ma admina to raczej powinien wiedzieć, że na serwerach COD nie ma pełnej niewidki. Zawsze widać cień i/lub zarys, kontury ciała.

Sądzę, że jeśli osoba oskarżona ma admina to raczej powinien wiedzieć, że na serwerach COD nie ma pełnej niewidki. Zawsze widać cień i/lub zarys, kontury ciała.

Tutaj się mylisz, Perk "płaszcz snajpera" daje pełną niewidkę, czyt. nie ma zarysu ciała, cienia pod nogami, czy cokolwiek podobnego. Są 3 sposoby na znalezienie takiego gracza. 1. Gracz się poruszy, przez co bedzie chwilkę widoczny, 2. Masz odpowiedni perk, czyt. Secret assasin, Eagle eye, Widzik, Soczewka, 3. podczas przeglądania terenu zauważysz jak wyświetli Ci się nick gracza. Jak sam napisałeś grasz na tym serwerze od niedawna, więc pewnie sam nie do końca wiesz jakie są dokładne działania perków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...