pemeq #URLOP Napisano 10 Stycznia 2021 #616551 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: to zależy ostatnimi czasy coraz więcej ale zdarzają się sytuację gdzie niestety nie mogę wejść ale i tak staram się odrabiać to wieczorakami. Coś o sobie: Siema jestem pemeq dla znajomych Przemek dla przyjaciół Szymon. Już wsumie od dłuższego czasu grywam na różnych serwerach innych niż cod 400 (przykładem jest dm+dd2 bądź 45k) nie za dużo ale zawsze jest coś a osób łamiących regulamin bądź używa ją ych wspomagaczy jest dużo Doświadczenie: Support Adminem nigdy nie byłem ale jak to mówią musi być zawsze ten pierwszy raz. Dlaczego Ty: Wydaje mi się że dodatkową para rąk przyda się wszędzie gdzie tylko trzeba, lepiej więcej niż mniej, ale no ogólnie stosuje się do regulaminów, pomagam nowym graczom, i staram sie byc aktywny tak bardzo jak tylko mogę Minimum 16 lat + Ranga funkcyjna na sieci powyżej 6 miesięcy + Mikrofon + Dyspozycyjność + Nienaganna znajomość regulaminów oraz zasad panujących na wszystkich serwerach (COD MOD, GO MOD, FFA, DD2 itp) +/- przyswajam sobie regulaminy Minimum 150 postów na forum + Obowiązkowe posiadanie steam + Brak VAC BAN'a na koncie steam + F4N4TYK, Aitler, Wredzioszek. i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 11 Stycznia 2021 #616618 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Sorki, ale mimo tego iż jest to Twoje kolejne podejście, będę na nie. Wystarczy jeden konkretny argument: Znajomość regulaminów +/- Najpierw to się chłopie stosuj porządnie do regulaminu serwera na którym masz admina Poza tym: Dla mnie jesteś zbyt wybuchowy i dziecinny jak na to stanowisko. Roy Keane dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi