urlopowy pemeq Napisano 10 Stycznia 2021 #616551 Udost臋pnij Napisano 10 Stycznia 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: to zale偶y ostatnimi czasy coraz wi臋cej ale zdarzaj膮 si臋 sytuacj臋 gdzie niestety nie mog臋 wej艣膰 ale i tak staram si臋 odrabia膰 to wieczorakami.聽 Co艣 o sobie: Siema jestem pemeq dla znajomych Przemek dla przyjaci贸艂 Szymon. Ju偶 wsumie od d艂u偶szego czasu grywam na r贸偶nych serwerach innych ni偶 cod 400 (przyk艂adem jest dm+dd2 b膮d藕 45k) nie za du偶o ale zawsze jest co艣 a os贸b 艂ami膮cych regulamin b膮d藕 u偶ywa j膮 ych wspomagaczy jest du偶o聽 Do艣wiadczenie: Support Adminem nigdy nie by艂em ale jak to m贸wi膮 musi by膰 zawsze ten pierwszy raz. Dlaczego Ty: Wydaje mi si臋 偶e dodatkow膮 para r膮k przyda si臋 wsz臋dzie gdzie tylko trzeba, lepiej wi臋cej ni偶 mniej, ale no og贸lnie stosuje si臋 do regulamin贸w, pomagam nowym graczom, i staram sie byc aktywny tak bardzo jak tylko mog臋聽 Minimum 16 lat聽聽聽聽+ Ranga funkcyjna na sieci powy偶ej 6 miesi臋cy聽聽聽聽+ Mikrofon聽聽聽聽+ Dyspozycyjno艣膰聽聽聽聽聽聽+聽 Nienaganna znajomo艣膰 regulamin贸w oraz zasad panuj膮cych na wszystkich serwerach (COD MOD, GO MOD, FFA, DD2 itp)聽聽聽聽+/- przyswajam sobie regulaminy聽 Minimum 150 post贸w na forum聽聽聽+ Obowi膮zkowe posiadanie steam聽聽聽+ Brak VAC BAN'a na koncie steam聽聽聽+聽 聽 CukierkowyMario, Aitler, F4N4TYK i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 11 Stycznia 2021 #616618 Udost臋pnij Napisano 11 Stycznia 2021 Sorki, ale mimo tego i偶 jest to Twoje kolejne podej艣cie, b臋d臋 na nie.聽 Wystarczy jeden konkretny argument:聽 Znajomo艣膰 regulamin贸w +/- Najpierw to si臋 ch艂opie stosuj porz膮dnie do regulaminu serwera na kt贸rym masz admina Poza tym:聽 Dla mnie jeste艣 zbyt wybuchowy i dziecinny jak na to stanowisko. 聽 聽 聽 Roy Keane doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi