Kain Napisano 15 Stycznia 2021 #616994 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Data zdarzenia:Wczoraj lub dzisiaj Nick gracza: admin DD2 Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Chcę wiedzieć za co dostałem mute na serwerze oraz o przedstawienie dowodów na moją winę. A może to dalsza część nagonki Czarnej na moją osobę. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2021 #616997 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 @~Czarna~ oznaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 15 Stycznia 2021 #616998 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przez Twoje natarczywe i zbędne komentarze odchodzą ludzie i admini. Prosiliśmy Cię o ogarnięcie ale jak widać nie poskutkowało dlatego dostałeś mute bo nikt Cię już nie chce słuchać. Póki co odpoczniesz tydzień od komentowania a jeśli nie pomoże to nałożymy znów. Miłego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2021 #616999 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi