Kain Napisano 15 Stycznia 2021 #617000 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Data zdarzenia:dzisiaj Nick gracza: Czarna Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: A co to za wyrocznia. Czarna postanowiła pozbyć się mnie z serwera bo mam inne zdanie niż Ona i robi sobie co chce . Proszę o dowody albo zdjęcie mute! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 #617003 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat został zamknięty przez kolejną osobę z administracji - kolejna zamknie również i ten. Następne wątki będą nagradzane warnami - Jestem wyrocznią i to wróżę. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 #617004 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi