Braq03 Napisano 28 Listopada 2015 #359211 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wymagania na stanowisko Redaktora FanPage'a: - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, + - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, + - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, + - minimum 24h spędzone na forum, + - wymagana wiedza ogólna + Wzór Podania: Wiek:Minęło 29,5 od mego poczęcia. Staż na forum:Na forum jestem magiczne 4,5 miesiąca. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Posiadam rangę Redaktor Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:Myślę, iż będzie to 9/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a:Na forum poświęcam zazwyczaj od 4-5 godzin, na fb jestem cały czas. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.):Jaki redaktor naczelny fp mi przydzieli.Mi to szczerze obojętne, ważne , żeby pomóc. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:Na Fp wprowadzę miła atmosferę, dużo konkursów, a przede wszystkim ciekawe informacje dotyczące forum i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 28 Listopada 2015 #359221 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Jestem na nie Wszędzie składasz podania,rozumiem moze chcesz pomóc,ale napisałeś podanie o admina dzisiaj,i juz piszesz kolejne o rfp? Poczekaj,może nie starczy Ci czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359232 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Za szybko składasz te podania... Bez przemyśleń, raz tu raz tam.... Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359240 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi