Braq03 Napisano 28 Listopada 2015 #359211 Napisano 28 Listopada 2015 Wymagania na stanowisko Redaktora FanPage'a: - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, + - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, + - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, + - minimum 24h spędzone na forum, + - wymagana wiedza ogólna + Wzór Podania: Wiek:Minęło 29,5 od mego poczęcia. Staż na forum:Na forum jestem magiczne 4,5 miesiąca. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Posiadam rangę Redaktor Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:Myślę, iż będzie to 9/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a:Na forum poświęcam zazwyczaj od 4-5 godzin, na fb jestem cały czas. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.):Jaki redaktor naczelny fp mi przydzieli.Mi to szczerze obojętne, ważne , żeby pomóc. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:Na Fp wprowadzę miła atmosferę, dużo konkursów, a przede wszystkim ciekawe informacje dotyczące forum i nie tylko.
HaZarD Napisano 28 Listopada 2015 #359221 Napisano 28 Listopada 2015 Jestem na nie Wszędzie składasz podania,rozumiem moze chcesz pomóc,ale napisałeś podanie o admina dzisiaj,i juz piszesz kolejne o rfp? Poczekaj,może nie starczy Ci czasu?
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359232 Napisano 28 Listopada 2015 Za szybko składasz te podania... Bez przemyśleń, raz tu raz tam.... Jestem na NIE.
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359240 Napisano 28 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
28 Lis
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 2 posts
Braq03 1 post
HaZarD 1 post