pemeq #URLOP Napisano 18 Stycznia 2021 #617210 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: zależnie od dnia ale zazwyczaj bywam w godzinach wieczornych obczaić co się dzieje na forum Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: Jestem Szymon, Aktualnie jestem w technikum, interesuję się piłką nożną jak i ręczną chodź nie trenuje tego ani nie kibicuje żadnej drużynie lecz lubię sobie pograć czasami, w wolnych chwilach grywam w gry bądź słucham muzyki Doświadczenie: w UBT nigdy nie byłem ale warto spróbować wszystkiego Dlaczego Ty: Mam dość sporo wolnego czasu który poświęcam na rozmowy na ts bądź granie na serwerach multi chlebka, więc czemu by tego czasu nie zamienić na coś bardziej pożytecznego i sądzę że kolejna para rąk się przyda STEAM_0:0:508009550 CukierkowyMario, F4N4TYK, Molly i 4 innych dodali reakcje 1 3 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 #617763 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Zestaw został wysłany na pw, wybacz za czas reakcji w temacie elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 #617813 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi