F4N4TYK Napisano 24 Stycznia 2021 #617657 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Data zdarzenia: cały czas, jak tylko jest na serwerze Nick gracza: [IP] 8: 'PetrolHead' (TERRORIST) -- 195.117.10.166:27005 [STEAM_1:0:978157958 Dowody: https://www119.zippyshare.com/v/Idvkr5UU/file.html Świadkowie: @Meltor @JugoL^^ ogólnie to gracze z serwera mogą potwierdzić , że jest cały czas z gościem problem Uzasadnienie: Witam! Nie wiem , ale to już jest chyba duża przesada , gościu kiedy tylko wbije na serwer , to ma cały czas klatki i wysoki ping , nic nie dają upomnienia , bo typo ma to w du**e za przeproszenie , teraz też sobie gra i ma gdzieś innych graczy , że im grę utrudnia .... Ale jak @NumberOne powiedział mamy swój system i na razie nic zmieniane nie będzie ..... Ciekaw jestem co to za system ..... a już wiem "czekaj na admina jak wbije , bo inaczej nic z tym nie zrobimy" .... Proszę mi nie pisać , że skarga śmieszna ..... Bo już od paru map siedzę na secie i nic tylko czekam aż sobie gracz pójdzie bo się grać nie da.... Edytowane 24 Stycznia 2021 przez F4N4TYK pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 #617778 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Gracz i tak posiada bana permanentnego Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 #617779 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi